sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Syntymäpäiväpimu

Syntymäpäiväkemut on nyt onnistuneesti takana ja päivänsankari käynyt vielä tänäänkin aikaslailla ylikierroksilla. Juuri tuossa otettiin pitkästä pitkästä aikaa semmoset kunnon väsytys itkupotkuraivarit nukkumaan mentäessä. Toinen oli aivan tööt, mutta silti piti ihan tosissaan tapella vastaan. 

Neuvolassa käytiin menneen viikon keskiviikkona ja painoa oli 10,5kg ja pituutta 77cm. Isänsä kanssa samoilla käyrillä menee, äiti on jo jääny niin pittudessa kuin painossakin. Rokotuksiakin saatiin ja nyt niistä nousi ensimmäistä kertaa ihan kunnon kuume päiväksi. Torstaina oli tosiaan 38,8 vielä lämpöä, mutta kovin normiin tyyliin neiti pyöri ja hääräsi koko päivän. Kovaan pakkaseen en uskaltanut kuitenkaan päikkäreille sen kuumeen johdosta laittaa. 

Tänään olikin sitten jo hieman lauhempaa keliä niin päästiin ulos räpsäsemään muutama 1-v kuva. Tosi kiva juttu koska sisällä otetuista ei kyllä tullut yhtään kivoja. Pitäis olla paljon semmoisiä eri kuoseilla olevia taustoja ni sais kivoja kuvia sisälläkin, mutta eipä ole. Tässä nyt kuitenkin alkuun muutama kuva sisältä....saa ehkä pienen käsityksen niistä horjuvista askeleistakin!! :D





Ja sitten muutama kuva ulkoa....onnea vielä mun pieni rakas!! Niin ja kiitokset juhlijoille ja kumpsulle maistuvista kakuista. Ehkä Mimmikin saa jo ensi vuonna maistaa....nyt jäi tosiaan ne jenkkityyliset kakku kuvat ottamatta. Voin vaan kuvitella mimmosen sotkun tuo meidän neiti olisikaan saanut aikaan!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti