sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesälomaa

Me ollaan nyt siis koko perhe lomalla ja ensimmäinen viikko vierähtikin melkein hujahduksessa Tampesterin maisemissa. Sorsapuistoiltiin, käytiin toreilla, nähtiin sukulaisia ja kavereita. Koitettiin ottaa kovin rennosti ja nauttia. Särkänniemeenkin piti mennä, mutta ei nyt sitten tullu lähdettyä. Sorsapuisto on kyllä mukava paikka vaikkei Mimmi siitä nyt vielä mitään ymmärrä. Käytiin kuitenkin syöttämässä sorsia ja Onnimanni sai pällistellä puluja niin, että meinas silmät päästä pudota. Mielellään olis vähän kirittäny. On ne kyllä rohkeita ku meinaavat päälle tulla istumaan ja syödä kädestä pienetkin leivänmurut.Riikinkukot oli taas ujolla tuulella, eivätkä tulleet kopeistaan näytille lainkaan. Niistä tulee kyllä niin oma lapsuus taas mieleen ja kuinka mammalla yökyläillessä aina aamuisin heräsi riikinkukkojen kiljuntaan.Silloin oli Sorsapuistossakin vielä liikennepuisto ja vesiliukumäki. Noo näyttää ne lapset viihtyvän puiston uusissakin vempaimissa ihan hyvin.












Niin ja siis mikä tärkeintä ni me saatiin se emalivati ja muutama kiva posekuvakin tuli siinä otettua, joten jos muutama valokuvasitten vaikka tähän väliin :)








Oltiin perjantai iltana kavereiden kanssa syömässä niin etten ollu ekaa kertaa Mimmiä nukuttumassa ja voi pojat, että tuntu ihmeelliseltä. Lähteminen tuntu kans tooosi vaikeelta, koska ensimmäistä kertaa tuntu siltä että neiti todella tajuaa että me meinataan häipyä. Ihan kivasti olivat kuitenkin pärjänneet ja hei mä soitin vaan kerran ja kysyin että kuinka menee. Aikas hieno saavutus meikäläiseltä. Mutta semmonen olo kyllä tuli, että kauheen pitkään reissuun ilman Mimmiä en kyllä pysty lähtemään. Hyväähän se toki teki, mutta suoraansanottuna hiukan tuli semmonen petturifiilis....

Huomenna me kyläluudat huiskahdetaan taas Hankoon ja loppuviikosta pitäis Salossakin pyörähtää....kiirettä tuntuu pitävän. Mimmi onneks jaksaa reissussa hyvin mukana ja nukkuu yönsä jokapaikassa hyvin. Reissunpäällä ei nuku paitsi autossa hyvin päikkäreitä, muuten tuntuu olevan niin paljon kaikkee jännää katsottavaa ettei malta nukkua.

Pientä ihottumaa on nyt ollu toisessa polvitaipeessa, mutta ei muuta ihmeellistä. Kaurapuuroa ollaan ruvettu syömään ja se tuntuu maistuvan neidille hyvin. Tuntuu, että Mimmi kasvaa ihan silmissä. Juttuja tulee kauheesti ja on oppinut sillain kielellä naksuttelemaan. Käytiin myös ostamassa syöttötuoli sekä kävelyauto....pandamobiili....se on Mimmin mielestä niiiiiin hauska vekotin. Lisäksi ollaan polskuteltu tuossa pienessä uima-altaassa.







Huomenna sitten vaan passin hakuun niin päästään tänä kesänä ehkä ihan oikeellekin matkalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti