tiistai 9. heinäkuuta 2013

Valloittavalla ihottumaa

Matkalla Hankoon niin on taas hyvä hetki täällä autossa kirjoitella. Neiti kun matkustaa aina niin hienosti, joko nukkuu, leikkii tai katselee maisemia. On se kiltti!! Eilen käytiin passikuvassa ja haettiin passi neidille. Ehkä pian päästään reissuun. Hirvittää kyllä ne aikaerot, ku meidän hienot rytmit menee ihan sekaisin, sekä lentsikan nousut ja laskut. Nooo katsotaan niitä sitten aikanaan.

Illalla lähdettiin sitten vielä käymään Kampin Pikkujätissä, koska noi rokotusten jälkeen nousseet ihottumat ei vaan millään helpota. Ajateltiin, että parempi käydä näyttämässä nyt kun sitten jostain Hangosta lähteä ajelemaan. Tää oli nyt toinen kerta, kun käytiin Pikkujätissä ja tarvii kyllä sanoa, että niin mukavia lääkäreitä ja aina on aikaa kunnolla selvittää että mitä ja miksi. Näytettiin siis ihottumat ja saatiin niihin nyt kahdenlaista rasvaa, toinen ihan vaan perusvoidetta. Selässä oleva ihottuma näyttää kuivemmalta ja viittaa atooppiseen ihottumaan, toisessa jalassa oleva läiskä ja saman jalan taipeessa oleva ihottuma taas viittaa enempi ärtyneiltä hikinäppylöiltä missä ehkäpä jotain hiivaa niin niihin sitten semmoista antibioottistasalvaa kuurimuodossa. Aamulla näytti hieman, että toiseen poskeenkin nousis jotain ihottumaa. Seuraillaan nyt ja rasvaillaan. Toi vaipan hautominen on vaan vähän vaikeempi estää, mutta toivotaan että tulevina päivinä on hyvää keliä niin voi olla nakkepellenä ulkosalla. Jotain allergiaa saattaa hyvinkin olla kuitenkin taustalla, koska Petri on niin monelle allerginen ja kärsinyt vauvana myöskin ihottumista. Suoranaisesti ihottumat ei kuitenkaan näytä kuulemma ruokaan liittyviltä, eikä kuulemma myöskään niin pahoilta että viittaisi johonkin allergiseen reaktioon rokotteesta, mutta mitään ei voi poissulkea tässä vaiheessa. Onneksi ihottumat eivät kuitenkaan ainakaan vielä vaivaa Mimmiä itseään millään tavalla, ei kutise tai vaikuta yöuniin jne. Bataatti ja kaura ollaan nyt aloitettu uusina juttuina ruokapuolella.

Samalla tutkittiin sitten tyttö muutenkin, kun en oikein siihen neuvolalääkäriin luota ja halusin varmistusta esim. niistä lonkista. Samoin halusin, että tarkistaa että pään aukile on niinkuin pitääkin jne. Kaikki näytti hyvälle ja mulle tuli hyvä mieli ja hemmetti miksen olis antanut katsoa ku nyt kaikki meni samaan rahaan. Mimmi oli reipas ja aurinkoinen omaitsensä, lääkäritäti totesikin että kylläpäs hän on valloittava ja niin nauravainen!! Voi kun sitä voi äiti pakahtua ylpeydestä niin pienestä asiasta, hassua!!! Mihin tää mun maailmani on oikein menossa? :)

No lauantaina prinsessa simasuu saa olla ekan kerran oikein kunnolla prinsessa ja äiskällä on semmoinen positiivisen ihana ongelma, kun ei osaa päättää että minkäköhän iiiiihanaisen hiuskoristeen tai pääpannan Mimmille häihin laittaisi. Eilen niitä tossa testailtiin samalla, kun iskä pisti Mimmin hienon uuden Stokken syöttötuolin kasaan. Kyllä nyt kelpaa syöpötellä ja kyllä siinä voi myöskin söpistellä vai mitäs ootte mieltä?











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti