maanantai 29. heinäkuuta 2013

Puolivuotismitat

Dodiin tänään käytiin siis siellä neuvolassa ja viralliset puolivuotismitat olivat 68cm ja 8,5 kg. Vaatteista, turvaistuimesta, hoitopöydästä jne kyllä huomaakin et pituutta on nyt taas tullut. Myös kävelyautossa ylettää nyt molemmat jalat kunnolla lattiaan ja jos äiskä olis niin reilu ja ottais kaikki matot pois lattiasta niin meno olis aikas hurjaa!! Mimmi sai tänään myös sen tuhkarokko jne rokotteen, jos ja kun tässä johonkin reissuun nyt päästään.

Tänään aloitettiin myöskin lihaan totuttelu elikäs kanaa keittelin neidille ja siitä se nyt sitten lähtee. Kakka on nyt välillä ollu kuin savipaakkuja ja siitäkin tänään neuvolassa puhuttiin. Luumua vaan kuulemma useammin ja vettä ruokajuomaksi jne.

Muutenkin kuulemma kehitysjutut menee niinku pitääkin, liikkumisjutut, hampaat jne. Tykkääkin kovasti istuskella ja pinnasängyssäkin koittaa jo kovin itse kingetä pystyyn. Konttausasentoakin jo hiotaan eli kohta puoliin sitä tarvii varmaan ruveta miettimään noita kukkia jne ylemmäksi ja kypärää päähän ettei oo pää auki kaikista kulmista. Se onkin sitten taas jo ihan uusi maailma. Kohtahan meillä jatkuu sitten muskarit ja vauvauinnit. Eilen vesipeto olikin taas vauhdissa piha-altaassaan.







niin ja ne hampaatkin tosiaan välillä kutiaa niin pirusti

tästä se sitten lähtee
Mitä muuta nyt olisin huomannut? No ainakin sen, että neitiä vaan naurattaa jos sanoo ei tai kieltää ja vaikka tekisin sen ihan totisella naamalla ja vaikka korottaisin hieman ääntänikin.....se meinaan ihan oikeesti sattuu kun kiskoo hiuksista tai nappasee naamasta kiinni. Mä en jostain syystä ilmeisesti sit ole kuitenkaan kovin uskottava?! :)

Jep jep jätetään nyt tälläkin kertaa näihin kepeisiin aiheisiin, en viitsi pitkästyttää ketään mun syvällisillä pohdinnoilla Mimmistä ja tästä elämästä noin ylipäänsä. Kesäisiin Metsola-kuviin on hyvä lopettaa tää postaus. Taas kerran voin kehua kuinka mukavia ja kauniita ne ovat. Pesun kestävät hyvin ja käytössäkin. Toivottavasti syksyn mallistossa olisi jotain uutta kivaa vaikka kohtahan toi iskä lähtee taas rapakon taakse....tilasinkin sieltä muuten jo yhden aivan ihanan Halloweenjutun, enkä malta odottaa että päästään ottamaan pari kuvaa. :)









Hitto meinasin ihan unohtaa meidän junior handler-kuvan. Sen lisäksi, että Mimmi on viihtynyt loistavasti Stokkessa metsäretkillä niin hän haluaa tietysti myös itse taluttaa....kepiheitto ei ihan vielä suju :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti