maanantai 11. marraskuuta 2013

Onni ja potta

Hi hi hiii, otsikko saattaa taktikoidusti johtaa teidät harhateille eli siis semmoinen myyvä 7 päivää otsikko. :)
Ihan oikeestikin noihin molempiin on kuitenkin syynsä, että miksi ovat siis otsikossa. Onni on ollut Mimmulin kanssa tänä aamuna taas niin ihana ja varovaisesti molemmilla on jopa semmoisia pieniä eleitä, että hei voitaisko leikkiä yhdessä. Tosi tarkkana saa edelleen olla, koska jos Onni innostuu niin se ei osaa varoa Mimmiä ja myöskin toisinpäin koska Mimmi ei yhtään varo Onnia vaan kiipeää vaikka yli jos Onni makaa juuri sillä kulkureitillä mikä Mimmilläkin oli mielessä. Tänään Onni kuitenkin ensimmäistä kertaa meni ihan itse Mimmin taputeltavaksi ja kääntyi jopa selälleen, aaaawwwwww!!!!! Ihana Onni, ehkä niistä vielä joku päivä tulee maailman parhaat ystävät?! Onni ei edelleenkää tykkää siitä, jos Mimmi koskee päähän ja ihmekös tuo koska pienet sormet ovat niin nopiat ja eksyvät silmiin jne ja korvista olisi myöskin kiva hieman kiskoa. Tässä asiassa ollaan koitettu olla hyvin johdonmukaisia ja tarkkoja. Olemme tietysti siis kieltäneet Mimmiä tekemästä näin ja näyttäneet esimerkkiä kuinka Onnia silitetään nätisti.

Tässä tämä aaaaawwwww-hetki :)....


Sitten aiheeseen potta!!! Ei ehkä suuri askel maailmalle, mutta iso askel Mimmille.....ihka ensimmäinen pisu pottaan, wuhuuuuu!!! Kumpsut toi viime vkonloppuna hienon pinkin Baby Bjönin potan, missä on siis kunnon selkänojakin. Hieman potta tuntuu kuitenkin isolta vielä, eikä neiti siinä oikein mielellään viihdy. Muutaman kerran ollaan kuitenkin kokeiltu ja tänä aamuna keksin Mimmin niin rakastamasta hammastahnatuubista hieman neidille tekemistä niin johan jaksoi hetken istua ja sitten se pisukin tuli. Mitenkään säännöllistä tää meidän pottailu ei vielä ole, mutta pikkuhiljaa reenaillaan.

Eilen vietettiin tietysti myöskin Mimmin iskän ensimmäistä isänpäivää. Rennoissa tunnelmissa meni tai iskälle annettiin muutaman muun lahjan lisäksi lahjaksi omaaaikaa, joten kultsi säbäili turnauksen merkeissä puoli päivää ja sitten syötiin yhdessä päivällistä. Ei siis mitään ihmeellistä, mennään sitten joku päivä tässä paremmin syömään. Yhdellä lahjalla laitettiin myöskin hyvä kiertämään ja meidän iskä siis osallistui uuden lastensairaalan talkoisiin. Ehkä näillä pienillä puroilla nyt sitten saadaan se kipeästi tarvittu uusi sairaala pystyyn vaikka mun yleinen mielipidehän on se, että on kerrassaan pöyristyttävää ettei tällä valtiolla ole rahaa rakennuttaa sitä sairaalaa ihan kokonaan valtion pussista!!! Sitä vartenhan niitä veroja piruvie maksetaan ja juu olisin samaa mieltä vaikkei meiltä lasta löytyisikään!! Ehkä tässä pian ollaan terveydenhuollon ja koulujärjestelmän kanssa samassa mallissa kuin jenkeissäkin....huoh!!

Tällä viikolla meillä onkin taas neuvolakin, joten myöhemmin sitten lisää neidin kehityksestä ja kasvusta. Muutenkin aikas vauhdikas viikko muskarin, lorutuokion, vauvauinnin, kyläilyjen ja reissujen merkeissä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti