maanantai 22. huhtikuuta 2013

kolme kuukautta

Eilen Mimmi täytti tosiaan kolme kuukautta, niin pieni aika ihmisen elämässä ja silti tuo kolme kuukautta tuntuu nyt kovin pitkältä ajalta. Paljon on ehtinyt tapahtua ja tietysti tuo pieni ihminen on muuttanut ja mullistanut elämämme. Nyt ymmärrän ettei sen vauvan kanssa lähteminen sinne kylään aina niin helppoa ole ja päivän rytmejä ei haluaisi sekoittaa kirveelläkään kun haluaa pitää siitä ainoasta omastakin mukavuudestaan kiinni eli kunnon yöunien nukkumisesta. Tuntuu, että suihkussa käyminen on se päivän luksushetki kun saa olla siellä lämpimässä vedessä hetken yksin ja hengähtää, kelata päivän tapahtumia ja tätä elämää ylipäätänsä. Edelleen mun päässäni käy melkonen mylläkkä äidin kuoleman ja Mimmin syntymän johdosta. Yksi asia on tullut kuitenkin harvinaisen selväksi....sinä pieni simasuuni Mimmi Mariia olet äiskälle ja iskälle niin pirun rakas!!!









Viime lauantaina oltiin ensimmäistä kertaa siellä vauvauinnissa ja oli oikein mukavaa. Mimmi jaksoi hienosti ja altaassakin oltiin ainakin 20 minuuttia. Itkua ei tullu missään vaiheessa, ei edes kotiin lähdettäessä kun lyötiin myssy päähän. Selkeesti neiti nautti kokemuksesta ja jalatkin rupes ihan itsestään vähän potkimaan siellä vedessä että sieltä jostain selkärangasta ne jutut tulee. Kaikinpuolin siis oikein positiivinen kokemus. Vähän uskaltauduttiin saunaankin pesujen jälkeen lämmittelemään. Ens lauantaina aiheena olikin sitten pelastusliivit, että saas nähdä mitä Mimmi niistä sitten tykkää.



Tänään käytiin neuvolassa ja viralliset mitat 6,6kg ja 62 cm eli aikas iso Mimmi jo olet. Neuvolantäti oli kirjoittanut korttiin, että hymyilee ja juttelee. Niin hän kyllä tekee paitsi tänään, kun sai piikit molempiin reisiin niin vetäs kyllä semmoset herneet nenäänsä että voi pojat. Kyllä sieltä ääntä lähtee ainaski yhtä paljon kuin äitistäänkin ellei jopa enemmän.

Pian päästään sitten ekalle Mimmin koiraleirillekin, kun Onni-veikka lähtee vähän tottistelemaan ja jäljestämään. Toivotaan kaunista ilmaa niin voidaan kentänlaidalla olla hengessä mukana. Sitä ennen kuitenkin eka vappu, mistä myöhemmin lisää....äiskä on löytänyt hauskaa vappukrääsää niin päästään ottamaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti