torstai 27. kesäkuuta 2013

kuumetta ja käsitöitä

Jaahans näyttäis siltä, että rokotuksista nousi lievä kuume mitä sitten podettiin eilinen hellepäivä. Tais olla aikas tuskasta kaikille. Säikähdin kuitenkin aamulla aikas paljon, kun nostin neidin sängystä ja tajusin Mimmin olevan kuuma, itseasiassa todella kuuma vaikka kuumetta mittarin mukaan oli vaan 38,3. Mitenköhän kuumalta se sitten tuntuukaan, kun kuumetta on tosiaan paljon? Huh, en uskalla edes ajatella. Pieni suukin tissiä vasten tuntu niin kuumalta vaikka itsekin oli nukkunut hikipäässä. Mä niin vihaan tätä kesää....hellettä, hyttysiä, paarmoja, käärmeitä jne jne.
Tänään Mimmi tuntuu olevan kuitenkin kunnossa ja oma iloinen itsensä. Käytiin vähän tossa kylillä pyörähtämässä kaupoilla ja sen semmoista. Posti toi meille myös aivan ihanan paketin, kiitos mummukkakumpsukka. Se on aivan ihastuttava!! Jostain sisustuskirppikseltä käsittääkseni tilattu, kun joku moisia ihanuuksia askartelee. Toinen käsityöihme on myöskin malttamattomana odotellut kuvaa Mimmistä ja tähtimekosta. Sekin on aivan mielettömän ihana ja just nyt Mimmille täysin sopiva. Lisäksi täytyy kehua, että mekko on mielettömän helppo pukea ja riisua mikä on lastenvaatteelle mielestäni todella hieno juttu. Niin ja ihailkaa mekon hienoja yksityiskohtia, niin Mimmikin teki!! Iso KIITOS te kaksi ihanaa siellä!!















2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihania kuvia <3 sopii tuo tähtimekko tähtitytölle oikein hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihania kuvia <3 täytyy sanoa, että tähtimekko sopii todella hyvin tähtitytölle :D ja oli ilmeisen mielenkiintoisia yksityiskohtia varsinkin tuo juuttinaru :) mahtista

    VastaaPoista