keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

On se semmoinen vekara

Meillä asuu nykyään yksi tuommoinen vekara simasuu, kuka repii tukasta ja puree niin että naskaleiden jäljet jää jos kiinni saa. :) Joten voin kertoo, että aikas reippaasti välillä sattuu myös tuohon nänniin jos neiti ei ole baarinsa antimiin tyytyväinen. Nooo mitä äiti ei lapsensa vuoksi kestäisi?! Osaa hän myöskin olla hurjan hellyyttävä, kun hän ottaa kaulasta kiinni ja rutistaa. Nuo pienet kädet kaulan ympärillä, yksi niistä sanoin kuvailemattomista fiiliksistä mistä tulee kauheen hyvä mieli. Välillä sitä jääkin miettimään, että kuinka vahvaksi ja jotenkin kokonaiseksi tuo lapsukainen on mut tehnyt, vaikken koskaan vielä sitä lapsukaista varsinaisesti elämääni ollutkaan kaivannut. Mimmin myötä mulle on jotenkin ihan sama, että mitä muut musta ajattelee. Tai tää kaikki on kai sen tehnyt, mä luulen et se vahvuus pikku hiljaa nyt hiipii muhun....se tunne ettei mua ihan heti nujerreta ja kukaan ei voi mua ihan hirveesti millään sanoillaan loukata. Ne on niiiiin pikku juttuja tässä elämässä!!

Mä en oo muuten koskaan vielä tavannut ketään tyyppiä kuka tykkäis hampaiden pesusta yhtä paljon kuin meidän Mimmi. Neiti oikein nauttii ja hymyissä suin.





Hieman tuo hampaiden tulo meillä oireita aiheuttaa, lähinnä kiukkuna. Vatsa ei oo menny ainaskaan vielä sekaisin ja kuumettakaan ei ole vielä ainakaan nostanut. Ilmeisesti tuo harja kivasti auttaa ikenien kutinaan.

Soseiden makumaailmaa ollaan myöskin jo avarrettu paljon, lähinnä välipalana. Nyt on siis testattu mango, persikka, luumu, ruusunmarja, vadelma, omena, päärynä, banaani, mustikka, puolukka ja mustaviinimarja. En oo ainakaan vielä huomannut, että jostain olisi jotain oireita tullut. Tuo luumu selkeesti auttaa mahantoimintaan. Riisipuuro syödään aamuin illoin ja se maistuu vähän vaihtelevalla menestyksellä. Kohtahan se 5 kuukautta tulee sitten täyteen ja ruvetaan kokeilemaan perunaa, porkkanaa jne.

Loppuun vielä muutama hyväntuulinen kuva, se on moro!!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti