lauantai 15. maaliskuuta 2014

Neiti sukelsi yksin

Niin se muuttui maisema taas valkoiseksi ja saatiin pakata kunnon toppavaatteet varmuuden vuoksi Tampereen reissuun mukaan. Isäntä lähtee 4 päiväksi Pohjois-Ruotsiin laskemaan heliskiitä ja mennään Mimmin sekä Onnin kanssa sukuloimaan. Kahden viikon päästä olis sitten jo lähtö Miamiinkiin ja tässä välissä pitäisi viedä Onni hoitoon Hankoon. Aikas meneväistä taas tämä meidän elämä. Noo tuolla Mansessa pysytellään ihan normi rytmissä, että eipä se juuri kotioloista poikkea.

Kenkien ostamista tuota reissua varten olen nyt pähkinyt, kun en haluaisi mitään mega kalliita kesäkenkiä ostaa sitä Miamin viikkoa varten, jos ne ei sitten kesällä enää mahdu jalkaan. Toisaalta kengät on kyllä todella tärkeät jalkojen kasvun kannalta ja että hyvät sekä tukevat kävellä. Ne meidän mustat talvinilkkurit on kyllä olleet todella hyvät ja Mimmi tykkää niillä selkeästi kävellä. Luulempa, että Bostonissa on vielä sen verran viileä, että niillä voidaan mennä siellä puistoon jne. No voihan niitä kenkiä katsoa Miamistakin, tosin en haluaisi siellä kaikkia päiviä missään ostoksilla luuhata vaan keskittyä perheen kanssa rantaelämään ja toivottavasti kauniiseen luontoon ainakin siellä Key Westin vierailulla. Täytyy yrittää tällä kertaa saada jotain reissukuulumisia tännekin raapustettua ja muutama fiilistelykuva.

Meillä on muuten taas edistytty. Maito on ruvennut maistumaan myös nokkamukista ruoan kanssa, wuhuuuuu!! Kyllä nää asiat vaan tuntuu suttaantuvan ihan omalla painollaan, kun ei niitä liikaa stressaa ja väkisin yritä muuttaa. Tosi hieno homma vaikkei niistä tuttipulloista nyt kokonaan ollakaan vielä eroon päästy. Ilta- ja aamumaidot saa edelleen mennä tuttipullosta.

Jos sitten tähän loppuun Molskiksen porukan ottamat sukelluskuvat viikon takaisesta vauvauinnista, jossa Mimmi sukeltaa ensimmäistä kertaa ihan yksin!! Äiskää kyllä jänskätti aikas paljon, mutta hienosti tuo pieni neiti vaan sukeltaa. Hiukan neiti oli sillain aina sukellusten jälkeen, että hei päästittekö mut sitten tosiaan ihan yksin tuonne?! Nyt ollaan käyty myös normi vuoroilla uimahallissa viikolla polskuttelemassa ja kyllä Mimmi vaan niin tykkää, terapia-altaan poreet on ihan pop!! Niin ja toiset kuvat sitten ulkoilemasta.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti