tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tuo ihmeellinen nava!!

Kovin on keväistä näin Maaliskuuksi, mutta eiköhän niitä kylmiäkin kelejä vielä saada niinkuin sääennustukset ovat lupailleet. Mekin lähdetään taas viikoksi Tampereelle niin vaunuihin tarvii kyllä edelleen lampaantalja raahata mukana päiväunia varten jne. Pulkkakin on vielä pyörinyt suksiboksissa autonkatolla, vieläköhän sille olis sittenkin käyttöä tänä keväänä? :D Tänään on ollut kyllä mielettömän hieno ilma ja faceen juuri postasinkin, että kyllä vaan olis hienoa jos nyt pääsis keväthankia pitkin suksilla sivakoimaan. No lenkkeilty on ahkerasti ja eilen jopa haravoin ja osuinkin johonkin leppäkerttuyhdyskuntaan. En tiedä miten nyt sitten tulevista pakkasista selviävät?! Olin siis ehkäpä liian hätäinen noiden pihahommien suhteen.

Hih, kovin on kesäisiä kuvia näin vuodenaikaan nähden.




No sitten voin lopettaa tämän jaarittelun ilmoista ja kertoa hiukan Mimmulin kuulumisia. Neiti on nyt siis nukkunut viikon omassa huoneessa ja omassa sängyssä. Nukahtanut iltaisin todella hyvin ja nukkunut yönsä heräämättä. Rytmi olis nyt siis täydellinen, kun ottaa huomioon että iltaisin pestään ne hampaatkin iltamaidon jälkeen. Ameriikanreissu tulee siis juuri täydellisesti sekoittamaan meidän vaivalla rakentamat rytmit. :D

Tänään käytiin neuvolassa ja neiti sai ensimmäisen pistoksen hepatiittirokotetta, nyt voi sitten ehkä hiukan turvallisemmin syödä siellä reissussa. Toki tarkkana tarvitsee olla vaikkei nyt mikään maailman epähygienisin matkakohde olekaan. Saas nähdä nostaako tämä rokote kuumetta tai muuta vastaavaa. Päiväunet näyttää ainakin maistuvan normaaliin malliin.

Sunnuntaina käytiin ulkona syömässä ja neiti söi ensimmäisen oikean oman ravintola-annoksen....taas pitäisi varmaan päivitellä, että hitto mulla on jo niin iso tyttö!! Uskoisin, että matkaltakin siis jotain syötävää löytyy ja pilttipurkit voi unohtaa...noooh pientä hätävaraa lukuunottamatta.

Yks ongelmakin meillä on tai ainakin todella ärsyttävä tapa ja se on se, että Mimmi kaivaisi napaansa koko ajan tai navaa niinkuin hän itse asian ilmaisee. Näytettiin navaa tänään neuvolassakin ja mitään tulehdusta tai vastaavaa siinä ei pitäisi olla. Hieman se punoittaa, koska neiti sitä ronkkii esim AINA potalla istuessaan. Rasvannut sitä olen jne, mutta tuskin sitä kutittaa. Se nyt vaan on neidin mielestä niin ihmeellisen ihana tällä hetkellä. Raivostuttavaa kyllä, koska tarvitsee esim käyttää bodyä koko ajan jne....tarvii varmaan kohta laittaa siihen laastari, mutta muuttuuko se sitten vaan mielenkiintoisemmaksi?! No onneksi aika pieni murhe ellei nyt verille sitä kyni koska reissussa on aikas mahdotonta vahtia ettei sinne menisi rannalla hiekkaa jne.

Jeps, mutta nyt tarvitsee lähteä pinaattilettujen lämmitykseen ja toivoa, että neiti kohta heräilisi päikyiltä lähteäkseen muskariin. Torstaina on myös jännä päivä, silloin on taaperojumpassa sirkus-teema!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti