sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Mimmin garderoobi

Jaahans ei oltu viime yönä ihan yhtä onnekkaita, taisi neiti nukkua siis päivälläkin vähän liian hyvin. Näin kuuden aikaan se sitten yleensä saakin hyvin unenpäästä kiinni, mutta koska äiti on tottunut heräämään tähän aikaan niin en yleensä malta mennä enää nukkumaan vaan vietän pari tuntia omaa laatuaikaa ja syön rauhassa aamupalaa jne. Ehkä pitäisi nukkua....no josko ensi viikolla opin kun olen tuon pikkuneidin kanssa kaksin iskän reissatessa Bostoniin työmatkalle. Josko mekin sitten seuraavalla kerralla päästään jo vaikka mukaan, nyt tehtiin vaan piiiitkä tuliaistoivelista ja etukäteen tilattiin jo Disney Storesta yksi pehmeä paketti sinne iskän työpaikalle. :D Voi kaikkia ihania Minni ja Nalle Puh juttuja!!

Tähän asti olenkin melkolailla välttynyt kaikilta turhilta vaateostoksilta, mitä nyt viime viikolla sorruin ostamaan ensimmäisen pienen söpistely mekon. Eihän se varmasti käytännöllinen ole, eikä sitä varmaankaan tule montaa kertaa käytettyä mutta oli ihan pakko. Tähän alle tähtibody ja tähtikuvioiset sukkikset niin voi ei...laitetaan sitten vaikka ristiäisiin päälle kun kastemekko rupeaa ahdistamaan.


Tämmönen, eikö olekin aivan ihana? KappAhlista Newbie-sarjaa, mistä löytyy vaikka ja mitä ihanaa ja tähtikuoseillakin!!! :D Materiaalit on myös tosi pehmeitä, mikä on ainakin itselleni tärkeä asia Mimmille vaatteita ostaessani. Myöskin esim. Henkka Maukalta löytyy bodeja siitä luomu puuvillasta, kestävät hyvin pesua ja ovat muutenkin semmoisia perus hyviä käyttövaatteita. Vaikea oli ennen Mimmin tuloa tietää, että minkä kokoista ja kuinka paljon niitä perus bodeja nyt esimerkiksi tarvitsee. Ihan muutamaa vaatetta lukuunottamatta olin ostanut kaiken koosta 56 alkaen ja siitä sitten ylöspäin. Merkeistä riippuen näissä kokojutuissakin on huimia eroja, toisen merkin 56 voi olla tosi pieni ja jollain toisella huiman suuri. Äitiyspakkauksesta ei valitettavasti montaakaan tähän alkuun sopivaa vaatetta löydy, lukuunottamatta yksiä kivoja Tuttan potkareita. Noita bodeja meneekin päivässä kaikista eniten, sanoisinko että 2-3 bodya heitän päivän aikana pyykkikoriin. Pyykkikone meillä hurruttaakin nykyään parin päivän välein ja pesuaineena olen käyttänyt Arielin semmoista sensitive pesunestettä. Lisäksi olen silittänyt vaatteet aina pesun jälkeen, en tiedä pitäisikö mutta mielestäni on kiva kun tuntuvat sitten vielä pehmeämmiltä ihoa vasten.


Yllä olevassa kuvassa niitä Mimmin mukavimpia vaatekappaleita (ainakin äidin mielestä). Tähtikuvioinen yöpuku on Stockkan alesta muutamalla eurolla ja nallepöksyt samoin alekorista, maksoivat muistaakseni kolme euroa Sellon yhdessä lastenvaateliikkeessä. Pöksyissä parasta on materiaali ja se etteivät kiristä tai purista tuosta vyötäröltä mihinkään suuntaan, helpot myöskin pukea ja riisua vaipan vaihdon yhteydessä. Valitettavasti jäävät kohta jo pieneksi ja olenkin harmitellut, että miksen ostanut joka kokoa noita pöksyjä mutta eihän sitä silloin tiennyt että ne olisivat niin hyvät. Yöpuvussa on samoja hyviä puolia ja muutenkin nämä yökkärimalliset haalarit on mielestäni tosi käteviä, saman tyylisiä haalareita olenkin nyt ostanut muutaman lisää. Tässä Mimmi esittelee Prismasta ostettua Muumi-haalari, mikä on myöskin ihana ja kätevä.


Viimeiseksi tarvitsee vielä esitellä varmastikin se kätevin vaatekappale ja se turhin, mutta niin ihana....


Tämä body on siis todella kätevä, koska siinä on nuo tumppuosat valmiina. Mimmi kun ainakin huitoo noilla käsillään menemään välillä niin että naamassa on helposti punaiset viirut terävistä kynsistä. Pelottaa, että huitoo vielä silmäänsä. Kynsiäkään ei olla kuitenkaan kauheasti uskallettu vielä leikellä, koska neuvolantäti sanoi että jos leikkaa vähänkin ihoa rikki niin voi tulla helposti tulehdus mihin tarvitaan sitten ihan suoneen laitettava antibioottikuuri. Muiden bodyjen kanssa, missä ei näitä näppäriä tumppuosia ole niin ollaan käytetty hanskoina H & M:ltä ostettuja sukkia (myydään kolmen parin pakkauksissa). Sukat sopii juuri sopivasti pikku kätösiin ja niissä on vartta enemmän kuin tavallisissa tumpuissa niin eivät lähde heti ekasta heilautuksesta kädestä, lisäksi materiaali on hengittävämpi kuin monissa tumpuissa näin sisäkäyttöön.

Tuo ihana turhake on sitten taas Stockkan Hulluilta, tähtikuosilla oleva toppapuku....niin ihana!! Eikä siinä varmasti mitään vikaa ole, mutta se on auttamattomasti liian pieni (oma vika tietty kun noin pienen ostin). Mallillisestikin se on kuitenkin huono, koska hihat ovat todella kapeat ja samoin nilkkaosissa on tuommoiset tikkaukset, mistä jalat pitäisi ängetä tuonne "pohjalle". Tänne kun yrität sitten paketoida jo semmoisessa fleece-välipuvussa olevaa mustekalaa niin ei tule yhtään mitään paitsi Mimmiltä parku ja äidille hiki. Muutenkin on ollut vaikea miettiä, että kuinka paljon tuolle tytsylle tulee pukea päälle kun lähdetään kärrylenkille, kauppaan tai autolla neuvolaan jne. Välillä tuntuu, että on ihan yli topattu mutta parempi kai niin kuin että kylmissään olisi. Harmittaa vieläkin, että otettiin tämä pukeutumisasia niin myöhään neuvolassa puheeksi ja oltiin ehditty jo hankkia noita toppapukuja. Neuvolantäti meinaan suositteli semmoista untuvapussia minkä saa kiinni turvaistuimeen ja vauvan voi vaan sujauttaa sinne, semmonen olisi varmastikin kätevä mutta en taida nyt enää muutaman kuukauden takia semmoista raaskia hommata ja sitten jää nuo jo olevat vaan käyttämättä. Täytyy myöntää, että vaikka rakastan talvea niin olishan nää ekat kuukaudet varmaankin kesälapsen kanssa helpompia ainakin näin pukemisen kannalta katsottuna.

Tässä vielä kuvat ihanasta "lumikarhunpoika-hatusta", minkä meidän mamma on jostain ostanut ja mitä Mimmi inhoaa ylitse kaiken (niinkuin muitakin hattuja, lakkeja, pipoja). :D Hattu on kuitenkin oikein lämmin joten neiti joutuu sitä käyttämään jatkossakin. Äiti myöskin haaveilee vielä semmoisesta söpistelykuvasta, missä neiti olisi nakkena lampaantaljalla tuo pelkkä hattu päässä....ehkä me joku päivä saadaan semmoinen räpsästyä!!



Söpistelyä.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti