torstai 21. helmikuuta 2013

Söpistelyä

Meillä on ollutkin täällä melkoisen vauhdikas aamu. Ensin ähellettiin koko aamuyö kakkaa kolmen kakattoman päivän jälkeen ja sitten kun se viimein tuli niin sitten sitä olikin taas niin ettei meinannut vaippojen reunat riittää ja huh mikä haju. Multa meinas nyt tosiaan laatta lentää ekan kerran, kun sitä vaippaa ruvettiin vaihtamaan. Olenkin odottanut tätä, koska tähän asti olen aina ollut itsekin kakomassa jos joku toinen oksentaa vieressä tai kun kavereiden muksujen kakkavaippoja on pitänyt vaihtaa. Monet ovat sanoneet, että oman lapsen kakka on sitten eri asia. No tähän asti se on ollutkin. Kovin onnellinen olin kuitenkin, kun se kakka vihdosta viimein taas tuli ja tytsyn olo helpottui kummasti. Tästä kakkaamisen onnesta meikäläisen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui ja tungin suolaliuoksen sijasta Cuplatonta neidin nenään!!! Sit säädettiin ja imettiin tolla nosefridalla sitä tököttiä toisen nenästä, meikäläinen tietysti ihan paniikissa et nyt se tukehtuu siihen. No eihän siinä onneksi mitään vahinkoa päässyt syntymään, eikä tuo aine onneksi nenäänkään joutuneena vaarallista ole. Mutta tässä sen huomaa, että kun väsyneenä tekee ja purkit on melkein samanlaiset niin tekevälle voi sattua ihan mitä vaan!!!

Seuraavaksi vuorossa oli vierailu neuvolaan, missä oli ihan perus tarkastukset pituuksineen, painoineen ja pään mittauksineen. Neiti oli kasvanut kuulemma oikein kivasti ja painoa olikin nyt melkein sen 5 kiloa ja pituuttakin oli tullut melkein sen 2cm lisää eli melkein siellä 55 cm huidellaan nyt. Neuvolantäti sanoikin, että ihan silmilläkin huomaa, että neiti on kasvanut ja pyöristynyt. Tottahan sen on oltavakin, koska muutama niistä pienimmistä vaatteista on jäänyt auttamattomasti liian pieniksi.

Neuvolan jälkeen, kun neiti oli sitten makeassa unessa päätin ottaa neidistä muutaman kuvan samalla, kun riisuiduimme vaipan vaihtoon. Tässä lopuksi muutama niistä näytille ja koitettiin me semmoinen söpistelykuva sen karvahatunkin kanssa ottaa, ei tosin ihan nakkena....eikä siitä nyt muutenkaan ihan vision veroista tullut mutta söpistelykuva kuiteskii. :D On se hauska harrastus tuo valokuvaaminen!!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti