keskiviikko 27. helmikuuta 2013

ekalla lomalla

Mimmin iskä lähti tosiaan työmatkalle Bostoniin, joten me päätimme Mimmin kanssa suunnata viikoksi Tampereelle kyläreissuun. Pitkään mietin, että olisiko tätä uutta arkea helpompi pyörittää yksin kotona missä kaikki tarvittavat vermeet vai lähteä tänne missä sitten auttaviakäsiä kuitenkin saatavilla ja auto kaupassa käyntiin jne. Eiköhän me tehty ihan oikea päätös, koska hyvin on arki täälläkin sujunut ja auttavaisia käsiä sekä tätejä on riittänyt. Ihanaa on ollut nähdä ystäviä, tehdä pitkiä kärrylenkkejä aurinkoisessa kevätsäässä sekä parantaa maailmaa. Olis varmaan kyllä pää hajonnut, jos olisin joutunut olemaan viikon vaan kaksin Mimmin kanssa, eikä mitään muuta sisältöä koko viikossa kuin vaipan vaihtoa ja tissittelyä. Tietysti itse pikkuneiti on ilo, mutta ei sen kanssa voi vielä kauheesti ajatuksia vaihtaa.

Reissu piti tietysti aloittaa vierailulla Vauvatalo Johannaan, koska unohdin hoitopöydän alustan kotiin niin haettiin sitten tänne oma. Meinashan meille tulla oikein tappelu siellä, kun minä halusin ihan perus alustan reunoilla, mutta iskä olisi välttämättä halunnut ostaa pinkin Nasu-Nalle Puh alustan prinsessalle...hhhhmmm mihinköhän tässä vielä joudutaan ?! No little puppy and tiny friends alusta sieltä nyt kuitenkin mukaan lähti sekä pienenä heräteostoksena konttauskypärä tulevaisuutta silmällä pitäen, pakko se oli kuitenkin nyt ostaa koska se on samaista tähtikuosia kuin Mimmin huoneen sisustus. :D


Alusta on toiminut hienosti ja tykkään, että siinä on reunoja kun joudun tuossa ruokapöydän päällä vaippaa vaihtamaan jne. Neiti onkin taas panttaillut tota kakkaansa ja tavaraa on tullut nyt vain kolmen päivän välein. Tänä aamuna odotus taas palkittiin ja neiti päästeli tyytyväisenä tähän alustalle heti kun pääsi vaipasta eroon. Tykkää muutenkin päästellä pissatkin heti sen jälkeen, kun pylly on pesty. :D
Vaikka kakka on tullut harvakseltaan niin ei onneksi ole ollut kauheen känkkäränkkä. Massua toki vääntää välillä ja pieru raikaa, mutta onneksi sitä ei kuitenkaan tarvitse itkeä pää punaisena. Vaihdan nyt kuitenkin kokeilumielessä tuon öljypohjaisen D-vitamiinin tänään vesipohjaiseen Jekovit D-vitamiiniin. Katsotaan, jos se palauttaisi kakkaamista nopeammaksi. Neitihän kakkas kerran päivässä ennenkuin rupesin antamaan tota D-vitamiinia.

Yötkin on mennyt ihan mukavasti yhtä yötä lukuunottamatta, välillä neiti nukkuu jo semmoisia 4-5 tunnin pätkiä. Enää en ole herätellyt 2,5 tunnin jälkeen syömään niinkuin aluksi piti, että saatiin se kaltaisuus häviämään. Nykyisin kyllä sitten huutelee  tuolta kopastaan, kun nälkä yllättää.

Mimmi on saanut myöskin aivan ihania lahjoja, nyt on pikkuisia sametti- ja farkkumekkoja sekä ihmeellisen ihana Sophie-kirahvi. En ollut koskaan kuullutkaan tämmöisestä trendi purulelusta. Sophie löytyy kuulemma  kaikilta Hollywood vauvoiltakin. Lelua on valmistettu siis jo 50-vuotta Ranskassa käsityönä. Sophie on myöskin luomulelu, valmistettu luonnonkumista jne. Sophie The Giraffe myöskin vinkuu, joten saapi nähdä kuinka mukava kirahvi se Onni-veikan (mustaruskea Rottweiler poika) mielestä onkaan!! Voipi olla, että lelu katoaa niin sanotusti parempiin suihin. :D
Kiitokset vaan tädeille trendikkäistä lahjoista, on se hyvä että jotkut huolehtii tästäkin puolesta!!





Mukavaa on saada iskäkin kuitenkin pian kotiin...niin ja ne kaikki tuliaiset ;D Ei vaan ikävä täällä jo on ja taitaa olla siellä rapakon takanakin. Joka päivä ollaan laitettu kuitenkin Mimmin kanssa kuvatervehdys Facebookin kautta niin iskäkin on nähnyt mitä täällä on puuhailtu. Tässä muuta niistä....niin ja mukava tuo Baby Björnin sitteri.






2 kommenttia:

  1. Tykkäys vitamiinitippojen vaihdolle ja ihania kuvia! Huimaa vauhtia kasvaa <3

    VastaaPoista
  2. Meillä d-vitamiini aiheutti myös tosi pahoja vatsavaivoja, mutta lopulta löydettiin Rela drops + d-vitamiini, joka on öljypohjainen, mutta siinä on maitohappobakteerit mukana. Kallistahan se on, mutta meillä toimi. Jekovit on D2 -vitaminiia ja nykysuositusten mukaan pitäisi käyttää paremmin imeytyvää D3-vitamiinia, jota on kaikissa muissa valmisteissa paitsi Jekovitissa.

    t. Eeva

    VastaaPoista