keskiviikko 21. elokuuta 2013

Sehän oli tänään 7kk täynnä

Voi hitto, mähän melkein unohdin....Mimmi tänään 7kk!! Onnea mun murulle!! Mihin se 7 kuukautta onkaan kadonnut? Mun ihana iso tyttöni....no joo ja on se iskänkin :) Ja vielä on kesääkin jäljellä, joten sen mukaisia puuhia tänään. Mimmin mielestä vesi oli lämmintä ja hiekka ilmeisestikin oikein makoisan maistuvaa.











Pikku marakatti, Mimmi nimeltään

Sunnuntaina oltiin siis Linnanmäellä ja Mimmi hurvitteli iskän kanssa karusellissa ja semmoisissa minikuumailmapalloissa, mikä lie oli laitteen nimi. Kuumailmapallovehje meni aikas kovaa vielä noin pienelle, mutta ei tullut neidille pahaolo tai mitään sellaista ja ilmeisemmin vauhtia oli sopivasti, koska Rekka Rallin jonoon Mimmi sitten nukahti. Se laite jäi sitten väliin ja oli neidin mielestä ilmeisesti aikas tylsä. Oikein ihana päivä meillä oli ja lämmintäkin oli juuri sopivasti.





Neidillä on tuntunut olevan virtaa enemmän kuin laki sallii tässä muutamana päivänä. Huh huh!! Mitenköhän sitä lainkaan pysyy perässä, kun se tuosta ottaa jalat alleen. Niin ja omat lelut ei tietenkään kiinnosta yhtään vaan esim. tietokoneet, kännykät, kaukosäätimet....kaikki semmonen mihin ei tarvitsisi koskea. Onnin kanssa tekisivät mielellään myöskin vaihtareita, Onni vinguttais mielellään vähän luomu kirahvia ja Mimmi maistelis mielellään Onnin luita ja leluja. Eilen ei meinannu tulla iskän töistä mitään ku meinasin, että neiti olis hetken viihtynyt viihdekeskuksessa niin olisin saanut hiukan siivottua ja pyykit laitettua, mutta mitä vielä. Neiti paineli tietysti tietokoneelle räpeltämään ja joutui sitten äiskän kanssa tylsään pyykkivuoroon.








Pyykitkin saatiin kuitenkin kaappiin. Tänään ei olekaan sitten sujunut ihan yhtä mallikkaasti, keitin esim. ekan satsin porkkanoita pohjaan kun piti kitinä-iitaa viihdyttää. Muutenkin tuntuu, että kämppä on taas kuin pommin iskemä. Näinä päivinä meillä tehdään semmoista nopeeta kotiruokaa, kuten nuudeliwokkia mikä onkin kyllä tosi hyvää!!



Voi vitsi ku pääsiskin Thaikkuihin syöpöttelemään, se olis niin jamiii!! Mähän tässä kyttäilin vähän äkkilöhtöjä, jos oltais tässä elo-syyskuun vaihteessa häippästy johonki Välimerelle mutta ku ei nyt oikein löytynyt semmoista mikä olis kauheesti meitä miellyttänyt ja sitten tuli Finskiltä tarjoukset Atlantin yli lennoista. Noooh ne oli kyllä niin halpoja, että kyllä me Mimmin kanssa nyt sitten iskän matkaan tässä tämän vuoden puolella vielä lähdetään. Alustavasti ainakin olis hotellihuone varattuna myöskin siitä isosta mahtavasta omenasta, että josko vähän joulutunnelmaa haettais sieltä sitten lomailun merkeissä juurikin ennen joulua. Nähtäis se iso ja mielettömän kaunis joulukuusi ihan livenä ja ne kaikki kauppojen jouluikkunat jne jne....mä varmaan sekoon sinne, ku olen muutenkin semmoinen jouluhullu!! Toivotaan, että pysytään siis terveinä ja päästään matkaan....ajatelkaa kuinka hienoa siellä olis viettää KOKO JOULU ja jos vielä satais lunta....se olis kuin sadusta!!! Vielä, kun saadaan matkapäivät lyötyä lukkoon niin hehkutan sitten lisää :)

Ostin tässä muuten housuvaippoja, sekä Muumilta että Liberolta, joten niitä tässä nyt testaillaan. Vielä en sano kummistakaan mitään, että kuinka pelittävät jne. Paitsi sen, että onhan ne niin kätevät ja helpot sujauttaa jalkaan. Nyt tää äitee lähtee porkkana-peruna-kanamössön valmistukseen. Uusina juttuina ruokapuolella on ollut parsakaali ja naudanliha, eikä ole tuntunut tulevan niistä mitään oireita Mimmille. Eilen maisteli myöskin viinirypälettä ja hyvää näytti olevan. Seuraavaksi suunnitelmissa on possu ja makarooni. Ehkä appelsiinia ja tomaatti uskaltaa myöskin pikapuoliin kokeilla.


sunnuntai 18. elokuuta 2013

Rentoa sunnuntaita kaikille!!

Iskän paluun jälkeen neiti on nyt nukkunut pari yötä levottomammin ja herännyt 2 kertaa yössä syömään. Tuntuu ettei mikään ruoka riitä. Ehkä menoa ja meininkiä on nyt sitten enempi kuten tuo eilen alkanut vauvauinti jne ja ehkä jonkinmoinen kasvupyrähdys? No nukahtaa onneksi kuitenkin heti syönnin jälkeen takasin tai pyörii hiljaa itsensä uneen. Mitään itkukitinäkonserttaja ei siis kuitenkaan ole ollut.
Aamulla neiti olikin sitten virtaa täynnä ja melkosta menoa ja meininkiä. Parastahan on tietty melkein nakkena saada mesoa ja rellestää....niin ja jos Mimmiltä kysyttäisiin niin vaippakin sais mennä menojaan. Ihan turha kapistus!!! ;) Ja jos silmä välttää niin vaippa onkin kyllä repäisty pois....tässä aamutunnelmia.















Ja loppuun pari posea eiliseltä, itse prinsessa simasuu....










Ja nyt ei muuta kuin nokat kohti Lintsiä, ou jeee!!

lauantai 17. elokuuta 2013

Naaperomuotia Amerikan malliin

No jos nyt ihan pieni pieni pilkistys ihan näin vaan henkarissa roikottaen näitä vaatteita. Toivotaan, että sade lakkaa niin päästään ottamaan ihan tuonne ulos jotain kivoja kuvia näistä vaatteista. Tosin tuo juhlamekko ihanainen on sopiva sitten vasta ensi kesänä....toivotaan että jotkut kivat juhlat luvassa ja jos ei niin kyllä äiti mielellään napsasee siinä muutamat kuvat rakkaastaan. Oih mikä tylliunelma se onkaan!! Voi olla, että äiskältäkin lähtis vähän mopo käsistä, jos sinne rapakon taakse pääsis ihan itse shoppailemaan :) Mutta te hätäisimmät, saanko esitellä Mimmin uutta syksy-, talvi- ja juhlamuotia!! ai onko käytännöllistä? No sitä en tiedä, mutta sitäkin söpömpää!! Merkkejä en nyt tähän hätään pääse katsomaan, mutta toppaliivi on Baby Gapiä. Sen seuraksi tarvii kyllä ostaa Mimmille ihka oikeat ekat farkut. Suurimman osan vaatteista kultsi on yleensä tuonut Cartersilta, mutta näistä ei kyllä yksikään ole sieltä.