torstai 15. elokuuta 2013

hyvin menee mutta menköön :)

Meidän kaikkien mielestä on varmasti ihanaa, että kultsi palaa huomenna työmatkalta....luulen että meitäkin on siellä jo ikävä. Mimmi on saanut osallistua puheluihin kaiuttimen välityksellä ja silmät pyöreinä on puhelinta katsellut ja ominut sen itselleen. Tuppaa neiti olemaan niin vikkelä vaan sormistaan, että katkaisee aina puhelun, mutta huutohan siitä tulee jos ei saa itse puhelinta pidellä.

Mitä siihen maanantai illan kiukkuun tulee niin hoksasin tossa, että saattoi hyvinkin olla siitä viime neuvolakäynnillä annetusta rokotteesta. Tais täti siellä silloin sanoa, että viikko kaks voi mennä ennen kuin siitä oireet tulee kun oli ns. elävärokote. Muina iltoina on nukahtanut aikas helposti. Eilen tosin Muumi perkule päästi pisut läpi ja neiti heräs märkään oloonsa. Piti sit alottaa kaikki alusta ja vaihtaa vaippa, yöppis ja petivaatteet. Kai se vaippa oli sitten jotenkin huonosti jäänyt vaikka hyvin sen mielestäni laitoinkin. Rupeaa olemaan sekin aikas haastavaa, kun neiti availee itse tarrat samantien kun ne on kiinni saatu ja potkii menemään. Taitaa olla kohta aika hommata ne housuvaipat, eikös se ole sitten vain yksi sujautus ja se on siinä....kunhan sitten löydetään ne sopivat. Vois olla noissa vaipoissakin semmoisia pienempiä kokeilupakkauksia niin ei tarvis suotta isoa pakettia ostaa, jos ne ei sovikkaan.

Tää viikko on kuitenkin mennyt nopeesti ja aikas kivuttomasti, joten en voi valittaa. Mimmi on ollu kiltti tyttö ja puuhastellut omiaan. Tänä aamuna leivottiin jopa sämpylöitä, kun neiti päätti jo 6.30 olla tikkana pystyssä. Iskä pelkäs, että viikon aikana neiti oppis konttaamaan mutta en usko että ihan siihen asti päästään. Menohalut on aikas kovat ja nyt neitiä on kovin ruvennut kiinnostamaan tuo lattia pintana. Tänä aamuna hoksasi koko yöppiksen liukuvan siinä oikein mukavasti ja eteenpäin pääsi sillä tavalla ihan yhdessä hujauksessa. Kyllä tuota kehityksen kaarta on ihan huippu seurailla!! 

Äitin olematon huumorintaju oli myöskin koetuksella tänä aamuna, kun neiti ensimmäistä kertaa päätti että nääääh tää ruoka ei nyt oikein oo mun makuuni. Tarjosin ruispuolukkapuuroa ja parin ekan lusikallisen jälkeen puuro suurinpiirtein räittiin lattialle....meikäläistä ei kovin naurattanu, mutta simasuulla oli suu virneessä munkin puolesta. On se semmoinen tiitsukka....saas nähdä mitä meidän huominen tuo tullessaan, sitä kaikkea innolla odottaen!! ;)


Eilen meinasin et harjotellaan vähän olemaan nättejä, mutta ei me kyllä kauheen hyvin onnistuttu. Eipä taida olla meikäläisen vahvin laji se, mutta helmet ainaski oli kovin mielenkiintoiset.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti