keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pikku marakatti, Mimmi nimeltään

Sunnuntaina oltiin siis Linnanmäellä ja Mimmi hurvitteli iskän kanssa karusellissa ja semmoisissa minikuumailmapalloissa, mikä lie oli laitteen nimi. Kuumailmapallovehje meni aikas kovaa vielä noin pienelle, mutta ei tullut neidille pahaolo tai mitään sellaista ja ilmeisemmin vauhtia oli sopivasti, koska Rekka Rallin jonoon Mimmi sitten nukahti. Se laite jäi sitten väliin ja oli neidin mielestä ilmeisesti aikas tylsä. Oikein ihana päivä meillä oli ja lämmintäkin oli juuri sopivasti.





Neidillä on tuntunut olevan virtaa enemmän kuin laki sallii tässä muutamana päivänä. Huh huh!! Mitenköhän sitä lainkaan pysyy perässä, kun se tuosta ottaa jalat alleen. Niin ja omat lelut ei tietenkään kiinnosta yhtään vaan esim. tietokoneet, kännykät, kaukosäätimet....kaikki semmonen mihin ei tarvitsisi koskea. Onnin kanssa tekisivät mielellään myöskin vaihtareita, Onni vinguttais mielellään vähän luomu kirahvia ja Mimmi maistelis mielellään Onnin luita ja leluja. Eilen ei meinannu tulla iskän töistä mitään ku meinasin, että neiti olis hetken viihtynyt viihdekeskuksessa niin olisin saanut hiukan siivottua ja pyykit laitettua, mutta mitä vielä. Neiti paineli tietysti tietokoneelle räpeltämään ja joutui sitten äiskän kanssa tylsään pyykkivuoroon.








Pyykitkin saatiin kuitenkin kaappiin. Tänään ei olekaan sitten sujunut ihan yhtä mallikkaasti, keitin esim. ekan satsin porkkanoita pohjaan kun piti kitinä-iitaa viihdyttää. Muutenkin tuntuu, että kämppä on taas kuin pommin iskemä. Näinä päivinä meillä tehdään semmoista nopeeta kotiruokaa, kuten nuudeliwokkia mikä onkin kyllä tosi hyvää!!



Voi vitsi ku pääsiskin Thaikkuihin syöpöttelemään, se olis niin jamiii!! Mähän tässä kyttäilin vähän äkkilöhtöjä, jos oltais tässä elo-syyskuun vaihteessa häippästy johonki Välimerelle mutta ku ei nyt oikein löytynyt semmoista mikä olis kauheesti meitä miellyttänyt ja sitten tuli Finskiltä tarjoukset Atlantin yli lennoista. Noooh ne oli kyllä niin halpoja, että kyllä me Mimmin kanssa nyt sitten iskän matkaan tässä tämän vuoden puolella vielä lähdetään. Alustavasti ainakin olis hotellihuone varattuna myöskin siitä isosta mahtavasta omenasta, että josko vähän joulutunnelmaa haettais sieltä sitten lomailun merkeissä juurikin ennen joulua. Nähtäis se iso ja mielettömän kaunis joulukuusi ihan livenä ja ne kaikki kauppojen jouluikkunat jne jne....mä varmaan sekoon sinne, ku olen muutenkin semmoinen jouluhullu!! Toivotaan, että pysytään siis terveinä ja päästään matkaan....ajatelkaa kuinka hienoa siellä olis viettää KOKO JOULU ja jos vielä satais lunta....se olis kuin sadusta!!! Vielä, kun saadaan matkapäivät lyötyä lukkoon niin hehkutan sitten lisää :)

Ostin tässä muuten housuvaippoja, sekä Muumilta että Liberolta, joten niitä tässä nyt testaillaan. Vielä en sano kummistakaan mitään, että kuinka pelittävät jne. Paitsi sen, että onhan ne niin kätevät ja helpot sujauttaa jalkaan. Nyt tää äitee lähtee porkkana-peruna-kanamössön valmistukseen. Uusina juttuina ruokapuolella on ollut parsakaali ja naudanliha, eikä ole tuntunut tulevan niistä mitään oireita Mimmille. Eilen maisteli myöskin viinirypälettä ja hyvää näytti olevan. Seuraavaksi suunnitelmissa on possu ja makarooni. Ehkä appelsiinia ja tomaatti uskaltaa myöskin pikapuoliin kokeilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti