maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyn sävyjä

Muutama päivä onkin taas mennyt reissunpäällä ja neiti matkusti pääosin hyvin. Perjantainen automatka Tampereelta Kouvolaan oli aikasmoista kiukuttelua, liekö sitten osasyyllinen uusi turvaistuin ja jälleen puhkeavat hampaat. Neiti on myöskin nukkunut huonosti hampaista johtuen ja pientä nuhaakin ilmassa, ehkä samaisesta syystä johtuen.

Kouvolanseudulla oli mitä kaunein ruska, mutta muuten vettä tihutti melkeinpä koko viikonlopun....hieman jäi kaihertamaan kun ei yhtään päästy ulkoilemaan kauniisiin maisemiin porukalla ja tietysti kera kameran. Viime yönä näin jo untakin, että olin lupaitunut kuvaamaan johonkin tärkeään tapahtumaan mutta kamera ei suostunut ottamaan yhtään kuvaa kun olisi pitänyt.....huh, melkoinen painajainen!!! Tänään oli sitten ihan pakko päästä hieman toteuttamaan itseään, mutta eihän se ihan suunnitelmien mukaan mennyt, kun neidillä ei pysynyt kengät jalassa, kaikki vaahteranlehdet meinasivat matkata suuhun ja kamerasta loppu akku kesken....AUTS!!!!

Viikonloppuna ostettiin Mimmille aivan ihastuttava Name It:in villatakki sekä H&M:ltä super söpö pipo. Tuossa villatakissa on mun ihan ehdoton lempiväri tältä syksyltä, meinaan tuo sinapinkeltainen!! Täytyy hommata itsellekin joku ihana villapaita samaisessa värissä. Kyllä syksy on vaan kaunista aikaa....toivotaan että sateet väistyisivät taas hetkeksi niin päästäisiin luonnon kauneudesta taas nauttimaan.....kesää en kaipaa pätkääkään ja pääseehän sitä johonkin etelään jos hirmu kaipuu jostain syystä iskee!! Ennemminkin olen tässä jo miettinyt kuinka ihanaa olisi herätä aamuun ja huomata ensilumen olevan maassa....voi olispa joulukuussa NYC:ssä jo lunta maassa!! Olis se Keskuspuisto varmasti upee näin syksylläkin....tämän näköistä söpistelyä meidän takapihalla tänään.



      










 

  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti