perjantai 31. toukokuuta 2013

Terapiaistuntoja kameran kanssa

Ajellaan tässä Hangosta kotiinpäin ja ajattelin taas päivittää semmoiset kuvapainotteiset kuulumiset. Kyllä vaan noilla piiiitkillä hiekkarannoilla on niin mukava ulkoilla, mieli lepää kun ei ole ketään muita näköpiirissä. Vain aaltojen kohina, kirkuvat lokit, raikas meren tuoksu sekä kauneutta silmänkantamattomiin. Mimmikin nukahti eilen heti, kun saatiin vankkurit rantahietikkoon. Tänään taas ihmetteli ja kummasteli pari tuntia maailman menoa Stokkessa, eikä voinut millään antaa unelle periksi vaikka väsytti....




Meikäläisen hermo lepää mukavasti myös tuon kameran kanssa, on se vaan niiiiin mukavaa puuhaa. Nyt tulikin sitten terapiaistuntoa oikein roppakaupalla kahden päivän aikana. Sitä on osannut oikein nauttia hetkestä ja huomata, että tuo pikku simasuu on nyt juri jotenkin niin kovin valloittavassa iässä.

Alahampaat on nyt tulossa, tuntuu ne nuppineulanpäät selvästi. Riisipuuro ja hedelmäsoseet maistuu. Yöt nukkuu oikein kivasti jne. Huomenna viimeinen vauvauinti ennen syksyä ja sen jälkeen suuntaammekin viikoksi Tampereelle. Mimmin iskä lähtee taas työmatkalle ja me ei nyt sitten kuitenkaan lähdetä mukaan kun lentolippujen hinnat oli jo aikas tyyriit.

Pidemmittä puheitta.....








keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Niin kaunista

Kuinka kaunis voikaan olla nukkuva lapsi, joskus sitä unta jää vaan tuijottamaan ja ajatus lentää jossain kaukana täältä. Tänään päätin kuitenkin ikuistaa tuon hetken kameralle. Joskus omia tunteitaan voi ehkä olla helpompi selittää kuvin....silloin kun sanat eivät riitä. Rakas pieni!!










jotakuta viisasta lainaten

maanantai 27. toukokuuta 2013

Kouvolassa

Vietettiin Kouvolassa mukava viikonloppu vaikka veikkapojan jälkikoe ei mennytkään aivan putkeen. Täytyy vielä siihen todeta, että en olis kyllä minäkään enää jäljestäny metriäkään jos olis hyttyset pureskelleet samaan malliin kuin Onnin nivuset ovat syöneet. No toivotaan et paranevat pian voiteilla ja allergialääkkeillä, onneks ei näytä kauheesti kutisevan. Muutenkin oli kisapäivä kyllä niin pitkä, että onneks meidän ei tarvinnu mennä Mimmin kanssa sinne kököttämään vaan shoppailimme mummukka-kummitustädin kanssa Kouvolan keskustassa. Aivan ihana uusi sisustuskauppa, mistä olisin voinut ostaa vaikka ja mitä. Ikkunassa aivan ihastuttava vanha ajurinpenkki, mistä sain heti kuvausvisiot. Pitäis päästä kyllä kiertämään jotain vanhoja huutokauppoja jne. Toisesta sisustuskaupasta ostin jotain pientä kivaa, kuten Mimmille valokuvakansion ja H&M:ltä tarttui mukaan vähän uusia kesävaatteita. Niin ja Anton & Ninasta yhdet Name It:n raitapöksyt sekä I love Dad - sukat.










Sokos-hotelli Vaakunassa oli jälleen kaikki kohdillaan ja palvelu erinomaista. Sinne on sitten aina niin ilo mennä. Mimmille oli pinnasänky ja vedenkeittimen sain huoneeseen pullon lämmitystä varten, kun respasta pyysin. Onni sai taas omat herkkunsa, kakkapussit ja lenkkeilyreittikartat jne. Aamupalalla oli taas kaikki herkut ja lauantai-iltana syötiin Haminaan menossa olleiden sukulaisten kanssa hotellin Fransmanni-ravintelissa. Suosittelen keitettyjä simpukoita oli pirun maistuvia ja nautimpa varmaan yli vuoteen ekan pienen lasillisen samppanjaakin. Ei pöllömpää!!
Mimmi nukkui yönsä hotellissa aivan yhtä hyvin kuin kotonaankin eli veteli molempina öinä semmoset 8 tunnin sikeet kerralla ja olis varmasti ottanut tankkauksen jälkeen pienet torkut vielä niin kuin kotona tekee, mutta tuolla tarvitsi sitten jo lähteä aamupalalle.



Mimmi joutui matkalla tyytymään samoihin vanhoihin eväisiin, mitä nyt taidettiin uutuutena kokeilla   Piltin ruusunmarja-vadelma sosetta ja hyvin maistui. Puurona ollaan nyt syöty Hipp:in Luomu riisijauhosta tehtyä puuroa ja sekin on maistunut oikein kivasti. Mahakin on nyt ainakin toistaiseksi toiminut parin päivän välein, joten nopeuttanut hiukan sitä puolta. Perjantainakin mentiin sinne metsään Onnin kisakenttään tutustumaan ja tottahan toki neidin tarvitsi siellä äheltää oikein sellainen kunnon paketti, että oli pitkin bodin reunoja ja äiskä vaihteli sitten auton takapenkillä poikien tutustuessa kisakenttään. No ihan hyvinhän se niinkin meni, mut taas täytyy todeta et olis se matkailuauto vaan kätevä peli.


Niin ja eilen Mimmi vietti sitten ensimmäistä nimipäiväänsä, kiitokset vaan muistaneille paketeista ja korteista ja nimpparitoivotuksista!! Tässä vielä muutama eilis aamun posetus. Ihana Mimmimme!!







keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ja lisää makuja

Ihan semmonen nopee postaus ja hehkutus puhtaista ikkunoista. Jes ne on vihdoin pesty ja ollaan kyllä koko porukka ihan pyörryksissä. Mimmi ei tänään taas suostunu nukkumaan kunnon päikkäreitä ollenkaan vaan torkahti vaan pari kertaa semmosen puolituntisen. Kuukahti sitten jo tossa kasin aikaan, mutta toivotaan että vetelee silti aamuun asti sikeitä. Me muut herkutellaan vielä raparperirahkapiirakalla, minkä äkkiä tossa heitin vielä uuniin. Aikas kirpsakkaa tuli, mutta oikein hyvää kuitenkin.

Neiti simasuu kävi tänään siis neuvolassa ja kaikki pitäis olla mallillaan....se lääkäri on kyllä niin uskomaton, mut juu ei siitä sen enempää. Painoo oli 7,4kg ja pituutta 64,5cm. Pituus menee vieläkin siellä jossain ylemmällä käyrällä ja paino siihen suhteutettuna oikein mallillaan vaikka onkin vähän paksut pokset. :)

Tänään nautittiin jälleen uusia makujakin, luumua ja riisipuuroa. Molemmat tuntui maistuvan ihan ok, mutta ei ehkä ihan niin namia kuin mango sose. Tästä se makumaailma sitten avartuu.

joku osaa kans ottaa aikas rennosti!!





kyllä tästä näystä ja uusista verhoista kelpaa nyt nauttia.

tiistai 21. toukokuuta 2013

Mimmi 4 kk

Simasuu täyttää tänään sitten 4 kuukautta, aika on mennyt hurjaa vauhtia. Ollaan tosiaan jo toukokuun loppupuolella ja kesä on ihan juurikin täällä. Olikin tuossa eilen juuri puhetta, että inhokki vuodenaikani. No eiköhän tämä tässä mene Mimmin kanssa puuhaillessa ja jos vaikka päästäisiin sitten ottamaan sellaisia kesäisiä kylpykuvia. Muutakin mukavaa on luvassa, kuten Tukholman reissu mitä parhaimmassa seurassa jne.

Eipä meillä ihmeemmin täällä tänään juhlita, kakkua kun ei voi vielä Mimmille antaa. :) Jotain uutta ja jännää kuitenkin tähänkin päivään eli ensimmäiset sosemaistiaiset. Hip hei aloitettiin Piltin C-vitaminoidulla Mango soseella. Ensimmäiset ilmeet on kameralla ja olihan Mimmi aluksi vähän taas, että mitä ihmettä mutta hyvin maistui muutama lusikallinen. Välillä oli jo suu ammollaan kuin linnun poikasella, että lisää kiitos. On tätä kehitystä ja kasvua kyllä aikas kiva seurata. Nyt varsinkin, kun juttuja ja elämää rupee olemaan niin kovin paljon. Melkonen kiljukaula välillä ja nyt siis ihan hyvässä mielessä....on oppinut kiljumaan sillain KOVAA juttujensa ja naurahdustensa välissä ja tuntuu huvittavan neitiä itseäänkin ne kovat kiljahdukset. Näihin ne on meikäläisenkin jutut menneet, kun tuota simasuuta täällä päivät vaan seurailee. Ei tunnu juttua riittävän kuin vaippaihottumista, soseista, hampaiden puhkeamisesta jne jne. Aika pelottavaa, mutta toisaalta tänään on ollut kyllä aikas hyvä ja ihana aamu niin aikas kivaakin....ainakin taas tänään.

Huomenna on sitten  neuvola ja voidaan lyödä tuon kultsin kanssa taas vetoa, että kuinka paljon neiti painaa tällä kertaa. Melkonen lista taas kaikkee mitä pitää muistaa kysyä. Ihottumat on onneksi laskeneet, joten ehkä johtui siitä hikoilusta. Tosin ei kyllä velliäkään eilen syöty. Ei tuntunut muutenkaan olevan Mimmin makuun se perunaporkkana velli. Näissä hedelmä- ja marjasoseissa on onneks se etu, että näiden jämät maistuu äidinkin suussa hyvälle. Pikku hiljaa nyt sitten ruvetaan tutustumaan uusiin makuihin ja eiköhän tää blogi hyvin toimi myös jonkunlaisena ruokapäiväkirjana. Hyvä sitten seurailla, että mitäs tulikaan annettua jos jotain oireita ilmenee.

Loppuun sitten taas niitä kuvia. Iskäkin nappas meille eilen iiiiihanan peukkukuvan, kun huutelin että tules nyt kameran kanssa katsomaan mitä tyttäresi puuhailee....voihan peukku!! No onneks se ei ole suussa kovinkaan paljoa, ainakaan vielä. Syöpöttely kuvissa näkyy aivan ihastuttava Elodie Detailsin ruokalappu, mikä on vielä hieman liian iso mutta niiiin SÖPÖ!!! Käytännöllinen myöskin, kun voi vaan märällä pyyhkiä. Toi on muuten yks niistä Lapsimessuilta ostetuista löydöistä. Jepsan, mutta nyt me häivytään kärrylenkille tuonne auringonpaisteeseen....se on moro!!