tiistai 14. toukokuuta 2013

kunhan vaan ihmettelen

Jaahans tänään ehdittiin Mimmin kanssa näyttäytymään mun työpaikalle ja sitten kärrylenkille. Käytiin myös vähän vakoilemassa Mustarastaan pesää, mikä on meidän autokatoksessa. Saas nähdä millainen vauva-arki siellä kohta alkaa. Tällä hetkellä pesestä löytyy 5 kaunista pientä munaa. Pesä on tosi näkyvällä paikalla näin ihmisen silmään, mutta toivotaan ettei pihapiirin oravat löydä sinne.



Pitää nyt tännekin päivitellä tuota eilen katsomaani dokkaria Brittien imettämisestä. En oo koskaan aikasemmin edes ajatellut, että joissain maissa imetettäisiin vähemmän kuin Suomessa tai että imettäminen olisi välillä muodissa ja välillä taas ei. Jotenkin sitä pitää itsestään selvyytenä, että jokainen äiti imettää lastaan jos vaan kykenee siihen tai siis mun mielestä se on vaan niin hirveän luonnollinen asia. Tossa dokkarissa osa äideistä piti imettämistä jotenkin kauheen likaisena ja iljettävänä asiana, mitä en voi ymmärtää ollenkaan. Teiniäidit taas ajatteli, että pojat pitää heitä ihan hutsuina jos imettävät ja vähänkin tissiä vilahtaa jossain julkisella paikalla. Täytyy sanoa, että mä en ole koskaan tykännyt kulkea kovin paljastavissa vaatteissa ja olen muutenkin aika siveellinen immeinen, mutta julkisellapaikalla imettäminen ei oo tuottanut mulle minkäänlaista ongelmaa. Jos joku haluaa katsella niin siinähän sitten katselee ja eihän noista imetyspaidoista juuri edes näy mitään. Eikä mulla kyllä koskaan ole ollut semmoista tunnetta, että joku tuijottaisi tai että tekisin jotain kauhean seksuaalista ja irstasta julkisella paikalla.

Aluksihan imettäminen sattu niin pirusti ja nännit oli ihan rikki, oikein verillä. Kaikesta huolimatta halusin ehdottomasti jatkaa ja imettää edes sen minkä pystyn. Enää en tunne huonoa omaatuntoa siitä, että Mimmi saa osan maidostaan pullosta. Pelkkä imettäminen olisi kyllä tuhat kertaa helpompaa!! Nyt on tietysti kiva, kun isäkin voi herätä Mimmiä yöllä ruokkimaan ja äiskä voi jatkaa uniaan. Jossain vaiheessahan meillä oli se ongelma ettei neiti suostunut pulloa ottamaan, jos vähänkin vaistosi olemassaoloni jossain lähettyvillä. Tällä hetkellä pullo kelpaa taas äidinkin antamana, mutta tissi on paaaaljon mieluisampi. Mun mielestä imettäminen on kaunista ja kyllä mä nautin siitä kun huomaan kuinka Mimmi nauttii ja rauhoittuu siihen tissille. En kuitenkaan usko, että pullolla ruokitut lapset tuntevat itseään yhtään vähemmän rakastetuiksi. En halua siis tuomita ketään kuka ei lastansa imetä, mutta jäimpä vaan ihmettelemään joidenkin naisten asennetta siitä kuinka likaista ja iljettävää imettäminen on.



No jokaisella saa olla omat mielipiteensä. Tässä vielä pari kuvaa tältä päivältä, neiti päikkäreillä ja lentskarileikkiä iskän kaa....lopuksi pääsi nälkä niin yllättämään että piti syödä jo iskän jalka!! Meiän pikku barbaari!!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti