keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Ja lisää makuja

Ihan semmonen nopee postaus ja hehkutus puhtaista ikkunoista. Jes ne on vihdoin pesty ja ollaan kyllä koko porukka ihan pyörryksissä. Mimmi ei tänään taas suostunu nukkumaan kunnon päikkäreitä ollenkaan vaan torkahti vaan pari kertaa semmosen puolituntisen. Kuukahti sitten jo tossa kasin aikaan, mutta toivotaan että vetelee silti aamuun asti sikeitä. Me muut herkutellaan vielä raparperirahkapiirakalla, minkä äkkiä tossa heitin vielä uuniin. Aikas kirpsakkaa tuli, mutta oikein hyvää kuitenkin.

Neiti simasuu kävi tänään siis neuvolassa ja kaikki pitäis olla mallillaan....se lääkäri on kyllä niin uskomaton, mut juu ei siitä sen enempää. Painoo oli 7,4kg ja pituutta 64,5cm. Pituus menee vieläkin siellä jossain ylemmällä käyrällä ja paino siihen suhteutettuna oikein mallillaan vaikka onkin vähän paksut pokset. :)

Tänään nautittiin jälleen uusia makujakin, luumua ja riisipuuroa. Molemmat tuntui maistuvan ihan ok, mutta ei ehkä ihan niin namia kuin mango sose. Tästä se makumaailma sitten avartuu.

joku osaa kans ottaa aikas rennosti!!





kyllä tästä näystä ja uusista verhoista kelpaa nyt nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti