perjantai 31. toukokuuta 2013

Terapiaistuntoja kameran kanssa

Ajellaan tässä Hangosta kotiinpäin ja ajattelin taas päivittää semmoiset kuvapainotteiset kuulumiset. Kyllä vaan noilla piiiitkillä hiekkarannoilla on niin mukava ulkoilla, mieli lepää kun ei ole ketään muita näköpiirissä. Vain aaltojen kohina, kirkuvat lokit, raikas meren tuoksu sekä kauneutta silmänkantamattomiin. Mimmikin nukahti eilen heti, kun saatiin vankkurit rantahietikkoon. Tänään taas ihmetteli ja kummasteli pari tuntia maailman menoa Stokkessa, eikä voinut millään antaa unelle periksi vaikka väsytti....




Meikäläisen hermo lepää mukavasti myös tuon kameran kanssa, on se vaan niiiiin mukavaa puuhaa. Nyt tulikin sitten terapiaistuntoa oikein roppakaupalla kahden päivän aikana. Sitä on osannut oikein nauttia hetkestä ja huomata, että tuo pikku simasuu on nyt juri jotenkin niin kovin valloittavassa iässä.

Alahampaat on nyt tulossa, tuntuu ne nuppineulanpäät selvästi. Riisipuuro ja hedelmäsoseet maistuu. Yöt nukkuu oikein kivasti jne. Huomenna viimeinen vauvauinti ennen syksyä ja sen jälkeen suuntaammekin viikoksi Tampereelle. Mimmin iskä lähtee taas työmatkalle ja me ei nyt sitten kuitenkaan lähdetä mukaan kun lentolippujen hinnat oli jo aikas tyyriit.

Pidemmittä puheitta.....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti