lauantai 18. toukokuuta 2013

Lauantain huumaa

Jaahans näin päikkäreidenaikaan on taas hyvä raapaista jotain kasaan. Tänään oltiin taas polskimassa ja aiheena oli pelastusuinti. Mimmi sai siis matkailla taas iskän reppuselässä, missä siis lasta tulisi kuljettaa jos jouduttaisiin veden varaan yllättäen. Vanhempi lapsi tulisi opettaa tuolla sitten pitämään kaulasta/hartioista kiinni niin, että aikuinen pystyy uimaan.

Mimmi on nukkunut yönsä nyt niin hyvin, että tänä aamunakin joutui herättämään täydestä unesta uimaan ja aluksi vaikuttikin siltä ettei neiti oikein innostu uimisesta tänään ollenkaan. Vähitellen nukkumatti kuitenkin karisi silmäkulmasta ja hyvin jaksoi ihan koko puolituntisen. Tänään kaadettiin taas ämpärillä vettä päälle ja reaktio ei ollu ehkä ihan niin voimakas kuin viimeksi ja puhuttiinkin ohjaajan kanssa, että josko ensi kerralla uskallettaisiin hiukan sukeltaa. Se olis hurjan jännää....ainaski äiskän mielestä!! :) Ens lauantaina ei valitettavasti päästä, kun ollaan Onnin kisareissussa Kouvolassa. Se onkin sitten Mimmin ensimmäinen hotellireissu. Tuo Kouvolan Sokos-hotelli Vaakuna on meille kuitenkin ennestään jo tuttupaikka, joten eiköhän kaikki hienosti mene. Koirahotellina ainakin ehdottomasti Suomen paras missä ollaan oltu!! Oon muuten miettiny et pitäisköhän tonne uintiin ostaa niitä uimavaippoja, vielä ei ole ainakaan vahinkoa veteen sattunut mutta tänään hiukka mietitytti et kuinka käy, kun neiti ei ollut muutamaan päivään taas paskonut. Onneks neiti teki paketin vasta pari tuntia uimisen jälkeen.

Toinen tämän päivän ohjelmanumero oli sitten metsäreissu, jotta Onnikin pääsi toteuttamaan itseään. Käväistiin katsomassa olisko tohon yhdelle hakkuuaukealle noussut korvasieniä, mutta ei ollut. Hienosti  se neiti tuollakin Stokkessansa matkaa ja hieman siinä taas torkkuikin. Onni sitten paineli taas sydämensä kyllyydestä. Ei mee kauaa enää, kun päästään sienimetsään. Niin vihreäähän siellä jo oli, että kyllä se on nyt kesä ja käki kukkui niin komeesti. Saas nähdä saadaanko Mimmin pöperöihin sitten miten mustikkaa kerättyä tänä syksynä, kun ei ainakaan tuolla ollut mustikat lainkaan kukassa vielä....no en mä edes tiedä kuuluisko niiden vielä kukkiakaan ja kai se kevät oli tänä vuonna sen verran myöhässä ettei vielä hätää asian suhteen. Eipä sitten muuta kuin hieman tämän päivän kuvasatoa...
















vähän jo itsekseenkin polskutellaan










on se kesä nyt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti