keskiviikko 15. toukokuuta 2013

vaippoja ja velliä

Moneen kertaan on pitäny kirjoittaa noista vaipoista. Niiden valinta ei oo kans helppoa tai tuntuu, että kun Mimmi kasvaa niin vaippojen sopivuuskin muuttuu siinä mukana....niin siis muuttuu tietty, mutta siis saman merkin seuraava koko ei taas välttämättä ole niin hyvä kuin toisen merkin. Jorvissahan synnärillä käytettiin Pampersia ja ne oli meistä tosi hyviä, joten kotiin tullessa haettiin Cittarista tarjouksesta useampi paketti vaikka oltiin ostettu paketillinen Muumeja jo ennen synnytystä. Jorvista saatiin myös kokeiluerä Liberoita. Kotona tosiaankin sitten todettiin ettei ne Pampersit mitä ostettiin ollutkaan samoja kuin synnärillä, eivätkä sopineet Mimmille niin hyvin kuin kotiin jo ostetut Muumit. Käytettiin sitten alkuun Muumeja, mitkä sopi täydellisesti eikä hiertänyt tai kiertänyt mistään. Iho pysyi tosi hyvänä, toisinkin kuin Pamperseista mitä välillä käytettiin pieniä aikoja ettei tullut ostettua kolmea pakettia ihan turhaan. Ei niistäkään siis iho rikki mennyt tai mitään vakavaa, mutta semmoista painaumaa jne tuli selkeästi enemmän. Muumit myöskin ehdottomasti piti paremmin ja jotenkin tuntui imevän paremmin. Liberot ei taas alkuunsa sopinut ollenkaan ja aina tuli jostain reunasta pissat läpi. Sain kuitenkin työkavereilta Liberoista sen aivan mahtavan hienon vaippakakun ja täytyy sanoa, että nyt kun neiti on taas kasvanut niin tällä hetkellä ne Liberon 3:set on Mimmille malliltaan ihan parhaat. Ne ei ole myöskään niin paksut möhköt kuin nuo Muumin 6-9 kiloiselle tarkoitetut vaipat, joten tuntuu että tuo hieman kevyempi malli on kivempi käyttää nyt kun ilmatkin lämpenenevät. Yöllä käytetään kuitenkin noita Muumeja, koska niissä on ihan paras imuteho mielestäni. Ei tarvii keskellä yötä lähteä vaippaa vaihtamaan vaan neiti saa jatkaa uniaan heti syötön jälkeen siis jos vaipassa vaan pissat ja vaikka pisua olis tullut paljonkin niin Muumi tuntuu aamulla silti kuivalle myös siis sisäpuolelta. Myös iho pysyy hyvänä vaikka sama vaippa useamman tunnin. Aluksihan vaihdettiin tuota vaippaa jokaisella syötöllä ettei vaan tarvitsis olla yhtään märässä vaipassa jne....semmoista kunnon hössötystä. Tosin tulihan sitä kakkaakin silloin ainakin kerran päivässä. Niitä pikku Pamperseja ollaan vieläkin käytetty semmoisina välivaippoina ja täytyy sanoa, että vaikka ne rupee olemaan jo pieniä niin hyvin on isommatkin kakat pari kertaa pitänyt. Saas nähdä mitkä vaipat on seuraavaksi taas parhaat, kun neiti kasvaa. Täytyy taas varmaan kokeilla noista Pamperseistakin isompi koko, että miten istuu. Kohtahan vois sitten jo siirtyä niihin housuvaippoihinkin, niissä on luultavastikin eroja yhtäpaljon kuin näissä teippivaipoissakin?! Tarvii taas testailla vaikka niin mielelläni suosisin Suomalaista.




Näissä kuvissa vaippa ollut koko yön ja aikas paksu pakettihan se on, mutta ei se onneks tuolla väljässä pymmiksessä haittaa. Hei Muumiiii....Mimmi muuten katselee Muumeja mielellään jo telkustakin, ilmeisesti musat ja muut on mieleen.



Tänään sit nautittiin ekaa kertaa Valion Onni maissivelliä. Neuvolan ohjeiden mukaan aloitettiin tutustuminen aamulla ja Mimmi maisteli pullosta muutaman suullisen. En saanut niitä ihan parhaita ilmeitä kameralle, mutta kyllähän simasuu aluksi vähän oli että mitäs hemmettiä tämä on....


Mitään oireita ei tuntunut tulevan niin uskaltauduin päivällä antamaan vähän enemmän eli semmosen 15 milliä ja hyvin tuntui maistuvan. Melkein meinas huuto tulla ku vellit loppu tietty kesken ja sit saikin vaan maitoo päälle. En uskaltanu kuitenkaan enempää näin aluksi antaa. Harmittaa kuitenkin heittää tuo loppu törppö roskiin, kun ei säily avattuna kuin yhden vuorokauden. Ihan ruoan hukkaan heittämistä....miks noista purkeista ei voi olla semmosia pienempiä aloitus maistiais versioita?! Vai olenko mä taas liian hösö ja enemmänkin olis voinu antaa....

Loppuun vielä kuva, kun simasuu on oppinut möyrimään pinniksessään sen verran että aamuisin löytyy jo poikittainkin nukkumasta....kyllä aika menee vaan ihan hurjan nopeesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti