maanantai 27. toukokuuta 2013

Kouvolassa

Vietettiin Kouvolassa mukava viikonloppu vaikka veikkapojan jälkikoe ei mennytkään aivan putkeen. Täytyy vielä siihen todeta, että en olis kyllä minäkään enää jäljestäny metriäkään jos olis hyttyset pureskelleet samaan malliin kuin Onnin nivuset ovat syöneet. No toivotaan et paranevat pian voiteilla ja allergialääkkeillä, onneks ei näytä kauheesti kutisevan. Muutenkin oli kisapäivä kyllä niin pitkä, että onneks meidän ei tarvinnu mennä Mimmin kanssa sinne kököttämään vaan shoppailimme mummukka-kummitustädin kanssa Kouvolan keskustassa. Aivan ihana uusi sisustuskauppa, mistä olisin voinut ostaa vaikka ja mitä. Ikkunassa aivan ihastuttava vanha ajurinpenkki, mistä sain heti kuvausvisiot. Pitäis päästä kyllä kiertämään jotain vanhoja huutokauppoja jne. Toisesta sisustuskaupasta ostin jotain pientä kivaa, kuten Mimmille valokuvakansion ja H&M:ltä tarttui mukaan vähän uusia kesävaatteita. Niin ja Anton & Ninasta yhdet Name It:n raitapöksyt sekä I love Dad - sukat.










Sokos-hotelli Vaakunassa oli jälleen kaikki kohdillaan ja palvelu erinomaista. Sinne on sitten aina niin ilo mennä. Mimmille oli pinnasänky ja vedenkeittimen sain huoneeseen pullon lämmitystä varten, kun respasta pyysin. Onni sai taas omat herkkunsa, kakkapussit ja lenkkeilyreittikartat jne. Aamupalalla oli taas kaikki herkut ja lauantai-iltana syötiin Haminaan menossa olleiden sukulaisten kanssa hotellin Fransmanni-ravintelissa. Suosittelen keitettyjä simpukoita oli pirun maistuvia ja nautimpa varmaan yli vuoteen ekan pienen lasillisen samppanjaakin. Ei pöllömpää!!
Mimmi nukkui yönsä hotellissa aivan yhtä hyvin kuin kotonaankin eli veteli molempina öinä semmoset 8 tunnin sikeet kerralla ja olis varmasti ottanut tankkauksen jälkeen pienet torkut vielä niin kuin kotona tekee, mutta tuolla tarvitsi sitten jo lähteä aamupalalle.



Mimmi joutui matkalla tyytymään samoihin vanhoihin eväisiin, mitä nyt taidettiin uutuutena kokeilla   Piltin ruusunmarja-vadelma sosetta ja hyvin maistui. Puurona ollaan nyt syöty Hipp:in Luomu riisijauhosta tehtyä puuroa ja sekin on maistunut oikein kivasti. Mahakin on nyt ainakin toistaiseksi toiminut parin päivän välein, joten nopeuttanut hiukan sitä puolta. Perjantainakin mentiin sinne metsään Onnin kisakenttään tutustumaan ja tottahan toki neidin tarvitsi siellä äheltää oikein sellainen kunnon paketti, että oli pitkin bodin reunoja ja äiskä vaihteli sitten auton takapenkillä poikien tutustuessa kisakenttään. No ihan hyvinhän se niinkin meni, mut taas täytyy todeta et olis se matkailuauto vaan kätevä peli.


Niin ja eilen Mimmi vietti sitten ensimmäistä nimipäiväänsä, kiitokset vaan muistaneille paketeista ja korteista ja nimpparitoivotuksista!! Tässä vielä muutama eilis aamun posetus. Ihana Mimmimme!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti