sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tiukkaa analyysiä ;)

Mä luulen et mä tiedän nyt mistä ne kiukkuillat johtuu, mitä meillä harrastetaan noin 2 kertaa viikossa. Ne näyttäis olevan kakkapäiviä ja näinä päivinä, kun neiti tyhjentää itsensä on tietysti myös kovempi nälkä. Tissimaito riittää näinä päivinä huonommin ja pulloa tarvitaan enempi ja se taas johtaa ilmeisemmin vatsanväänteisiin. Näinä päivinä ei nukuta kunnon päikkäreitä ollenkaan ja illalla nukahtaminen on työn ja tuskan takana. No eipä taida tuohon pulmaan mikään auttaa....oon jättäny nyt ne jumppailutkin ku vähentää selvästi maidontuloa (maito ei noussut enää moneen päivään sillain et tissit olis missään vaiheessa sillain kunnolla kovat, mut eilen sit taas näin kävi vaikka olin jo ihan varma ettei maidontulo tuon vähenemisen jälkeen enää kiihtyisi) ja mikä ihana tekosyy. :)  Ei vaan totesin tänään just lenkilläkin et voi vitsi kuinka hirvee tuo juostessa hyllyvä pylly onkaan. No joskus sitten, en jaksa ruveta sitä nyt enää stressaamaan. Niin ja kyllä mä äidin sairaudenaikana opin et maailmassa on paaaaljon kaameampiakin asioita kuin pari ylimääräistä kiloa. Poikkesin taas asiasta, mutta luulen että johtuu siis tosta eikä hampaista vaikka tunnen kyllä sormella, että tuosta edestä on Mimmillä nyt se ien sillain vähän kohollaan.

Tänään nukahti sitten taas pullolle ilman mitään huutoja ja meikäläinen tässä nyt ihmettelee taas eilisen jälkeen, että voikos se olla näinkin yksinkertaista ja helppoa. Saas nähdä herääkö vielä syömään ennenkuin itse tästä sänkyyn pääsen.

Niin ja sitten pääsinkin tällä viikolla kehumaan ettei ole ollut sitä vaippaihottumaa tai muutakaan. No eilen tuli sitten jotain punaista pikku nyppylää koko selkä täyteen ja varsinkin siihen alaselkään vaipparajaan. Samoja nyppylöitä on nyt pitempään ollut tuossa leuan alla ja kaulalla. Olen olettanut, että tulee tuohon kaulalle puklusta ja jos vähänkin hikoaa. No tuleekohan nyt tuonne selkäänkin ns. hikinäppyjä vai voiko johtua jostain allergiasta?! Neuvolassahan ne väittää ettei tän ikäiset ole vielä millekään allergisia, mutta sai sitä maissivelliä nyt muutamana päivänä tällä viikolla....olisko voinu siis neljäntenä päivänä puhkaista maitoallergian oireita esimerkiksi. No onneks meillä on keskiviikkona neuvola niin voin siellä sitten kysellä ja vielä lääkärikin paikalla. Tosin se nyt on niin toivoton tapaus, jos se on se sama kuin viimeksi että ei ole sen juttuihin uskomista. Täytyy seurailla ja jos menee pahemmaksi niin tilata sitten Pikkujättiin aika. Annoin tänään kuitenkin ekan kerran Valion Onni perunaporkkanavelliä ja ei nyt ainakaan pahemmaksi vielä mennyt. Ihottomusta johtuen neiti sai tänään kuitenkin nakkepelleillä muutaman tunnin ja voi se tuntui ylläripylläri olevan kovin neidin mieleen. Suihkussa käytettiin myös aamuin illoin ja talkattiin koko tyttö, oli oikein kunnon painonnostaja. :) Ei kai siitä talkista mitään haittaa voi olla. Mä sitten vihaan itseäni, kun tarvitsee joka asiaa stressata ja murehtia mutta en voi itselleni mitään!!

Melkein jo toivoisin, että kaikesta pukemisrallista huolimatta olispa taas talvi. Helpompi sittenkin tuota lasta pukea niin ettei tule kylmä kuin niin ettei olisi liian kuuma. Kärrylenkille lähteminen on kuitenkin huomattavasti helpompaa, kun voi vaan nakkasta Mimmin kärryyn ja eikun menoksi. Tänäänkin tehtiin parin tunnin reissu ja kerkesin vähän räpsimään tuolla manuaali obiskalla, on se vaan niin vaikeeta. Ehkä kuvat kertoo taas enmpi meidän päivästä. Kaikki tuntuu enempi ja vähempi pyörivän tuon simasuun ympärillä.

rakkautta luonnon tapaan


meidän aamun vieraat

nää Villervallat on oikein mukavat, pöksyt siis



loooove you

toi itikkaverkko on ihan pop

kevään värejä


lisää väriä

Onni-veikka


jotain ois tulossa, kun sais noi vielä isompaan punttuun

pihakeinussa on niin mukavaa
nakkepelleruokailua

nakkepelle

musisointia

kesämuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti