perjantai 17. toukokuuta 2013

Helsingissä herkuttelemassa

Tänään oltiin pienellä visiitillä Helsingissä. Käväistiin Verkkokauppa.comissa nyt sitten kuitenkin vaihtamassa se mun äitienpäivälahja, kun ei se toiminut niinkuin olin toivonut. Nyt sitten odotellaan ihka ensimmäistä makro objektiivia saapuvaksi tähän talouteen ja sen mitä sitä siellä kaupassa jo kokeilin niin en malta odottaa!!! Oli muuten aivan loistavaa ja osaavaa palvelua, suosittelen!! Olis vierähtänyt helposti siellä tunti pari, mutta Mimmin mielestä siellä kaupassa ei ollut kovin mielenkiintoista niin ei voitu ihan niin pitkään viipyä.

Mimmi ostoksilla Verkkokauppa.comissa
Sitten suunnattiin aivan ihastuttavaan karkkikauppa Sweetheartiin, mistä matkaan tarttui jotain pientä kivaa....itseasiassa jotain makeaa ja värikästä kuvausrekvisiittaa. Nyt ei puutu kuin malli tai mallit, koska Mimmi on vielä liian pieni noista herkuista nauttimaan!!

Lopuksi käväistiin vielä Fredalla Kakku Galleriassa nauttimassa todelliset ällötysähkyt kakkubuffasta. Oli kyllä taivaallisen ihania kakkuja, varsinkin sitruunamarenkitorttu. Juuri sopivan makeaa ja kirpeää yhdessä ja se sitruunamössö vielä kivan kylmää siellä tortun sisällä. Tulipahan makeanhimo hetkeksi tyydytettyä. Mimmi käyttäytyi kyllä taas niin kiltisti ja hienosti, että ei voi valittaa ja Kakku Galleriassa saatiin pikku simasuunkin himot taltutettua. Kovin on ruvennut neitiä kiinnostamaan, että mitäs nuo äiti ja iskä suuhunsa tunkevat. Täytyy vielä mainita, että todella ystävällistä palvelua oli Kakku Galleriassakin.






Tällä viikolla onkin tullut kirjoiteltua paljon ja muutenkin olen yrittänyt pysyä liikkeessä ja super kiireisenä, koska tunteet on olleet kovin pinnassa vielä tuon äitienpäivän takia. Tuntuu taas, että kaikki muistuttaa äidistä....pihaa kun olen laitellut niin väistämättä miettii ettei ole äiti enää neuvomassa ja näkemässä mitä tänä kesänä penkeistä nousee, kirjastoauto tööttäilee turhaan...ei ole enää tulijaa jne. Mieli ei kuitenkaan tunnu ymmärtävän etteikö koskaan enää nähtäisi, etteikö äiti koskaan enää kävelisi tuosta portista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti